HeavenlyDevils IBK etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy, joukkueen kotipaikka on Järvenpää ja pelattava sarja Naiset 4 div.. Joukkueeseen kuuluu 28 jäsentä ja kalenterissa on 59 tulevaa treeniä tai peliä.

Järvenpääläis-Tuusulalainen salibandyseura Heavenly Devils IBK etsii naisten joukkueeseen toista maalivahtia.
Joukkue aloittaa kuudennen kautensa naisten 4.divarissa. Nyt joukkueeseen haetaan toista maalivahtia, myös pelkkä treeni veskarin paikka on mahdollinen, jos pelaat jo jossain muualla divaria.

Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja perjantaisin. Mailaa ei puristeta rystyset valkoisina. Pelaaminen otetaan tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa ja yhdessä pelaamisen hauskuutta unohtamatta. Rohkeasti mukaan kokeilemaan.

Lisätietoja sähköpostilla osoitteesta toni(piste)a(piste)malinen(miuku)gmail(piste)com

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin tunti sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.